EjendomsWatch

Auktionshuset Lauritz.com styrker sin bestyrelse

Lauritz.com med i alt 27 auktionshuse har fået nye kræfter i sin bestyrelse.

Foto: PR

Kæden af auktionshuse, Lauritz.com, der tidligere i år gik på børsen i Stockholm efter et kaotisk, forudgående forløb, har fået to nye ansigter i bestyrelsen, fremgår det af en børsmeddelelse.

Den ene er Henrik Blomquist, adm. direktør i Bure Equity, der også er blandt storaktionærerne i Lauritz.com.

Den anden er Josephine Salenstedt, der er partner i selskabet Rite Ventures.

Med virkning fra torsdag er finansdirektør Claus Boysen indtrådt i direktionen i Lauritz.com. Den består herefter af adm. direktør Mette Rode Sundstrøm, direktør (COO) Henrik Engmark samt Claus Boysen.

Lauritz.com har 27 auktionshuse fordelt med 13 i Danmark, ni i Sverige, tre i Tyskland samt et i både Norge og Belgien.

Salg af ejendom skal skaffe Lauritz.com ekstra likviditet

Lauritz.com er klar til en billigere omgang

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier