EjendomsWatch

Midtjyske erhvervsmæglere fusionerer

To erhvervsmæglere slår sig sammen til et nyt selskab, der særligt skal have fokus på Silkeborg-området.

Foto: Colourbox

To erhvervsmæglere i Silkeborg, BR Erhvervsmægler og EDC Erhverv, forener nu kræfterne og fusionerer til ét selskab. Det fremgår af en pressemeddelelse.

"Ved at blive en del af EDC Erhverv får vi stor synergi i adgangen til de store digitale platforme samt det landsdækkende netværk af erhvervscentre over hele landet. Det betyder, at vi kan trække på en større fælles viden, når vi skal finde den bedste løsning til dækning af kundens behov," siger Per Møller Jensen, direktør i BR Erhvervsmægler, i meddelelsen.

Det nye erhvervsmæglerfirma får navnet EDC Erhverv Torben Larsen og er ejet 50/50 af Holdingselskabet Poul Erik Bech Erhverv og BR Erhvervsmægler. Selskabet vil ved fusionen bestå af seks medarbejdere med Per Møller Jensen som chef for det nye firma.

Af meddelelsen fremgår, at selskabet de seneste år har haft særligt fokus på rådgivningsopgaver udover traditionelle salg og udlejninger.

Fusionsfirmaet skal primært beskæftige sig med Silkeborg-området, men ambitionen er, at EDC Erhvervs netværk skal blive en værdiskabende fordel for kunder i hele landet, fremgår det.

Fusionen træder i kraft fra 1. november.

Mere fra EjendomsWatch

Parken har igen sorte tal på bundlinjen

Omsætningen løftes trods over en måned med coronalukkede Lalandiaer. Samtidig bemærkes, at der er ikke sikkerhed for, at et helt eller delvist salg af koncernens ejendomme bliver til noget, skriver selskabet i kvartalsrapporten tirsdag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier