Erhvervsmægler opruster med tidligere fodbolddirektør

Stigning i efterspørgslen på industriejendomme får EDC Erhverv til at opruste på området i Aarhus. Tidligere fodbolddirektør skal øge kædens synlighed i Østjylland.
Søren Østergaard, industrichef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus. | Foto: PR
Søren Østergaard, industrichef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus. | Foto: PR

Hos erhvervsmæglerkæden EDC Erhverv Poul Erik Bech oplever man en stigning i efterspørgslen på industriejendomme, og det får nu kæden til at opruste i Aarhus. Her er den tidligere direktør for fodboldklubben Aarhus Fremad, Søren Østergaard, ansat som industrichef for kæden, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Jeg er glad for at være med på holdet og ser frem til at være med til at bringe EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus i front på industrimarkedet," siger Søren Østergaard i meddelelsen.

Han skal styrke kædens synlighed i Østjylland fremover med sin store kontaktflade samt sit kendskab til området, lyder det videre.

Lav tomgang

EDC Erhverv Poul Erik Bech skriver i meddelelsen, at tomgangen for lager- og produktionsejendomme er den laveste i fem år ifølge tal fra erhvervsejendomsportalen Ejendomstorvet. Det bekræfter Søren Leth Pedersen, partner og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus, der oplever en øget interesse for særligt industriejendomme i Østjylland.

"Vi ser en stigning i efterspørgslen efter lager- og produktionsejendomme i Østjylland, både brugerejendomme og investeringsejendomme. Vi kan mærke stigende aktivitet i erhvervslivet generelt, og det medfører efterspørgsel efter traditionelle erhvervsejendomme, der for eksempel anvendes af virksomheder indenfor logistik, produktion, håndværk, service og engroshandel. Derudover er der flere investorer, der har fået interesse for det højere afkast, der er på denne type ejendomme," siger han i meddelelsen.

Kæden hiver også ekstra bemanding ind i industriafdelingen på Sjælland, nærmere betegnet i Herlev, hvor Jonas Graves Basse er ansat som erhvervsmægler på Vestegnen. Han kommer fra en stilling som boligmægler hos Danbolig på Østerbro, hvor han har arbejdet de seneste fem år.

Også fra Vestegnen lyder det, at der er bud efter produktionslokaler samt lager.

"Vi oplever, at Vestegnen for alvor er kommet i gang. Vi har haft det bedste år nogensinde herude, og det er et tegn på, at mange virksomheder ikke er bange for at rykke herud med deres produktion eller lagerkapacitet," siger Thomas Møller Rudlang, partner og erhvervschef, i meddelelsen.

Industriejendomme er i særdeles høj kurs

Britisk kapitalforvalter overtager danske industriejendomme

Industriejendomme i højeste kurs i syv år

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også