EjendomsWatch

Erhvervsmægler opruster med tidligere fodbolddirektør

Stigning i efterspørgslen på industriejendomme får EDC Erhverv til at opruste på området i Aarhus. Tidligere fodbolddirektør skal øge kædens synlighed i Østjylland.

Søren Østergaard, industrichef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus. | Foto: PR

Hos erhvervsmæglerkæden EDC Erhverv Poul Erik Bech oplever man en stigning i efterspørgslen på industriejendomme, og det får nu kæden til at opruste i Aarhus. Her er den tidligere direktør for fodboldklubben Aarhus Fremad, Søren Østergaard, ansat som industrichef for kæden, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Jeg er glad for at være med på holdet og ser frem til at være med til at bringe EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus i front på industrimarkedet," siger Søren Østergaard i meddelelsen.

Han skal styrke kædens synlighed i Østjylland fremover med sin store kontaktflade samt sit kendskab til området, lyder det videre.

Lav tomgang

EDC Erhverv Poul Erik Bech skriver i meddelelsen, at tomgangen for lager- og produktionsejendomme er den laveste i fem år ifølge tal fra erhvervsejendomsportalen Ejendomstorvet. Det bekræfter Søren Leth Pedersen, partner og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus, der oplever en øget interesse for særligt industriejendomme i Østjylland.

"Vi ser en stigning i efterspørgslen efter lager- og produktionsejendomme i Østjylland, både brugerejendomme og investeringsejendomme. Vi kan mærke stigende aktivitet i erhvervslivet generelt, og det medfører efterspørgsel efter traditionelle erhvervsejendomme, der for eksempel anvendes af virksomheder indenfor logistik, produktion, håndværk, service og engroshandel. Derudover er der flere investorer, der har fået interesse for det højere afkast, der er på denne type ejendomme," siger han i meddelelsen.

Kæden hiver også ekstra bemanding ind i industriafdelingen på Sjælland, nærmere betegnet i Herlev, hvor Jonas Graves Basse er ansat som erhvervsmægler på Vestegnen. Han kommer fra en stilling som boligmægler hos Danbolig på Østerbro, hvor han har arbejdet de seneste fem år.

Også fra Vestegnen lyder det, at der er bud efter produktionslokaler samt lager.

"Vi oplever, at Vestegnen for alvor er kommet i gang. Vi har haft det bedste år nogensinde herude, og det er et tegn på, at mange virksomheder ikke er bange for at rykke herud med deres produktion eller lagerkapacitet," siger Thomas Møller Rudlang, partner og erhvervschef, i meddelelsen.

Industriejendomme er i særdeles høj kurs

Britisk kapitalforvalter overtager danske industriejendomme

Industriejendomme i højeste kurs i syv år

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier