EjendomsWatch

C.W. Obel-direktør: Ørestad-byggeri er et stort skridt for os

Ejendomsselskabet er et af de selskaber, der sammen med Lundbeckfonden har købt grund i Ørestad af By & Havn. Direktør uddyber købet.

Foto: PR

Ejendomsselskabet Obel-LFI Ejendomme skal opføre 217 lejligheder i Ørestad Syd ud til det fredede naturområde Kalvebod Fælled. Grunden er købt af By & Havn, og her skal selskabet opføre Cobrahave med lejligheder med et samlet areal på ca. 21.000 kvm.

"Det er både en forholdsvis stor og vigtig investering i vores opbygning af en attraktiv portefølje af boligudlejningsejendomme i København," siger Torben Black, adm. direktør i C.W. Obel Ejendomme, til EjendomsWatch, om selskabets samarbejde med Lundbeckfondens investeringsselskab, LFI.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier