EjendomsWatch

C.W. Obel vil modernisere tidligere fabriksbygninger og bygge nyt

Boliger og erhverv er på tegnebrættet i nye ejendomme på op til 10 etager i Aalborg. Nedrivninger af bygninger er også en del af planerne.

En foreløbig skitse af projektet. | Foto: KPF Arkitekter

Flere af C.W. Obels gamle bygninger på den tidligere tobaksfabrik nær Aalborg Centrum skal tilføres ekstra etager, skriver Nordjyske Stiftstidende. Samtidig skal der bygges nyt på den østlige side af Badehusvej, herunder en bygning på 10 etager.

Det er planerne i den startredegørelse, der går forud for udkastet til en ny lokalplan. Områdets ejer, C.W. Obel Ejendomme, vil opføre 19.800 etagemeter.

Fabriksanlægget blev lukket ned i 1995 og har siden været benyttet til undervisning og kontorer til erhverv. Det skal ifølge planen suppleres med boliger, caféer og andre typer erhverv.

Som et led i planerne for nybyggeriet ønsker C.W. Obel at rive bygningerne på Badehusvej 16-20 ned.

C.W. Obel Ejendomme venter flad resultatudvikling i 2016

Lundbeck og C.W. Obels fælles ejendomsselskab øger værdierne

Nye chefer hos C.W. Obel Ejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier