EjendomsWatch

Erhvervshøjhuse skyder op over hele Aarhus

Fra Manhattan til Aarhus. Højhuse er normalt noget, man kun ser i udlandet eller i amerikanske film. Det kan imidlertid snart gå hen og ændre sig. Der er nemlig flere højhusbyggerier i støbeskeen rundt omkring i det aarhusianske landskab.

Foto: Ard Jongsma

I dag er den højeste bygning i Danmark Herlev Hospital, der er 120 meter højt. Snart kravler Danmarks næststørste by dog et skridt længere op ad stigen, da der er planer om at bygge byens højeste højhus på 116 meter i Aarhus. Indtil videre har højhusprojekterne henvendt sig til det private boligmarked, men nu har Byggeselskab Olav de Linde erhvervsprojektet “DLG Højhuse” på tegnebrættet, som efter planen skal være mellem 24 og 30 etager højt.

Ifølge Kaare Steen Petersen, arkitekt og tegnestuechef hos Olav de Linde i Aarhus, kommer DLG Højhuset til at blive en attraktiv erhvervsbygning, da beliggenheden er central.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier