EjendomsWatch

Erhvervshøjhuse skyder op over hele Aarhus

Fra Manhattan til Aarhus. Højhuse er normalt noget, man kun ser i udlandet eller i amerikanske film. Det kan imidlertid snart gå hen og ændre sig. Der er nemlig flere højhusbyggerier i støbeskeen rundt omkring i det aarhusianske landskab.

Foto: Ard Jongsma

I dag er den højeste bygning i Danmark Herlev Hospital, der er 120 meter højt. Snart kravler Danmarks næststørste by dog et skridt længere op ad stigen, da der er planer om at bygge byens højeste højhus på 116 meter i Aarhus. Indtil videre har højhusprojekterne henvendt sig til det private boligmarked, men nu har Byggeselskab Olav de Linde erhvervsprojektet “DLG Højhuse” på tegnebrættet, som efter planen skal være mellem 24 og 30 etager højt.

Ifølge Kaare Steen Petersen, arkitekt og tegnestuechef hos Olav de Linde i Aarhus, kommer DLG Højhuset til at blive en attraktiv erhvervsbygning, da beliggenheden er central.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier