EjendomsWatch

Niam køber københavnsk kontorejendom for over 200 mio. kr.

Det svensk-baserede ejendomsselskab overtager ejendommen fuldt udlejet. Sælgeren gør klar til at geninvestere gevinsten.

Foto: PR

Svensk-baserede Niam har købt ejendommen Borgervænget 3-7 på ydre Østerbro i København for en pris på 209 mio. kr. Sælger er det danske ejendomsselskab Property Partners, skriver Niam i en pressemeddelelse.

Den 16.000 kvm store kontorejendom er fuldt udlejet med Region Hovedstaden og medico-selskabet Sahva som ankerlejere.

"Ejendommen er beliggende på det ydre Østerbro i et område, som vi forventer, vil gennemgå en ganske positiv udvikling over de kommende år. Infrastrukturen er helt i top med en beliggenhed lige ved Ryparken Station, Helsingørmotorvejen og den kommende vejforbindelse til Nordhavnen og samtidig med en let adgang til centrum af byen," siger Kristian Krogh, landechef for Niam i Danmark, i meddelelsen.

Erhvervsmægleren Red Cushman & Wakefield har formidlet handlen. Niam har været rådgivet af advokatfirma Bruun & Hjejle, mens Property Partners har været repræsenteret af Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen.

"Vi har med glæde ejet og drevet ejendommen gennem en længere årrække og salget markerer en milepæl for os. Vi får med salget frigivet ressourcer til at arbejde med andre spændende udviklingssager," siger Jesper Larsen, direktør i Property Partners, i pressemeddelelsen.

Niam har ejendomme for 3 mia. euro (22,3 mia. kr.) under forvaltning.

Niam sælger boligportefølje til Heimstaden for 422 mio. kr.

Ejendomsporteføljerne vokser og bliver handlet oftere

Nyansættelse hos Niam i Danmark

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier