EjendomsWatch

Danske realkreditlån ser ud til at overleve ny regulering

De seneste uger har flere internationale toppolitikere talt Danmarks sag i forhold til ny regulering af realkreditselskaber. Det ligner en redning for dansk realkredit og billigere boliglån til danskerne.

Danske boligejeres højtelskede realkreditlån ser ud til at overleve ny regulering, som ellers for bare få måneder siden ifølge finanssektoren tegnede til at efterlade Danmark med en regning på 130 mia. kr. og bl.a. blev brugt som forklaring på varslede prisstigninger fra Nykredit.

Der blæser nemlig nye og mere positive vinde fra bl.a. de tyske og franske finansministre Wolfgang Schaüble og Michel Sapin, som for nylig advarede mod at presse yderligere regulering ned over hovedet på bankerne. Det samme har Japan og Indien gjort.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier