EjendomsWatch

Kinesisk ejet legetøjskæde vil ekspandere i Danmark

Kapitalindsprøjtning skal give legetøjskæden Hamleys fodfæste på det danske marked, efter koncernens danske selskab gik konkurs. Ny direktør har fortid hos konkurrent.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Hamleys Group, som er ejet af den kinesiske børsnoterede virksomhed Cbanner, vil ekspandere legetøjskæden Hamleys i Danmark. Det skriver Børsen. Selskabet har fået en kapitalindsprøjtning på 32 mio. kr., og målet er nu at gå fra seks til 15 butikker de næste tre år.

"Vi har kapital i ryggen til at gøre det, der skal til. Derfor har vi nu overskuddet til at træffe de rigtige beslutninger. Det giver nogle muskler," siger Claus Nielsen, nordisk direktør i Hamleys Group, til Børsen.

Claus Nielsen var i mange år marketingdirektør i Top-Toy, som står bag kæderne BR og og de nordiske Toys’r’us-butikker. Han var også direktør i bamsebutikkerne Build-a-bear kort forinden, de gik konkurs.

I 2014 gik den danske del af legetøjskæden Hamleys konkurs, og efter en overgang med islandsk ejer blev kædens butikker reddet på målstregen af moderkoncernen Hamleys Group, som overtog den danske del af forretningen i januar i år.

Nye butikker skal hjælpe mærket Fætter BR-koncern

Fætter BR-familie holder ejendomsudsalg for over en milliard

Investeringsbank løber med Fætter BR-ejendomme i trecifret millionhandel

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier