EjendomsWatch

Eks-milliardær sætter sit slot til salg på internettet

Gældstynget ejendomsmatador sætter slot i Rungsted til salg på auktion. Minimumsprisen er næsten halveret i forhold til den oprindelige pris.

Gunner Ruben i 2006, da formuen stadig var velpolstret. Foto: Torben Stroyer/Polfoto

Den tidligere rigmand Gunner Ruben forsøger at sælge Sophienberg Slot efter krav fra sine kreditorer, der tæller en række banker og realkreditinstitutter. Det skriver Børsen

Det sker, efter det ikke lykkedes ham erhvervsmægleren Colliers at sælge ejendommen for de 85 mio. kr., som slottet blev forsøgt solgt for på traditionel vis i januar 2015. Ejendommen bliver nu sat til salg med en minimumspris på 46 mio. kr. på internetauktionen, der finder sted 30. august.

"Vi har måttet konstatere, at de priser, vi har skaffet i markedet, ikke har levet op til bankkonsortiets forventninger til salgspris," siger Jeppe Schønfeld, der er adm. direktør i Colliers International, til Børsen om den pris, der dengang var finansieringskildernes krav.

Gunner Ruben har skabt sine værdier inden for især shipping og ejendomme, og det er også disse forretninger, der har forårsaget hans fald fra tinderne. I 2007 og 2008 var han med på Berlingskes liste over landets rigeste med bogførte værdier for ca. 2 mia. kr., men kriseårene blev katastrofale for Ruben, der endte med negativ egenkapital i Sydfyenske, som i dag er under tvangsopløsning.

Gods trækker Lego-arvings selskab i minus

Rigmand sælger sit gods til milliardærfamilie

Godsejerfamilie i generationsskifte til 175 mio. kr.

 

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier