EjendomsWatch

Dades henter højere afkast i Roskilde

Ejendomsinvestoren overtager strøgejendom og parkeringskælder i byen.

Foto: PR

Ejendomsinvesteringsselskabet Dades køber op på gågaden i Roskilde, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Porteføljen består af en række butikker i gadeplan med en stor Irma som ankerlejer og yderligere 12 butikker, der er udlejet til blandt andre BR, Spejder Sport og Thiele. I handlen indgår også en stor parkeringskælder med plads til 92 biler, fremgår det.

"Investeringen ligger fint på linje med vores øvrige retailinvesteringer, hvor fokus er på gode stabile lejere samt attraktiv central placering," siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades i meddelelsen.

Red Property Advisors har rådgivet sælger i forbindelse med handlen.

"Med de store prisstigninger i København, som i vidt omfang er drevet af udenlandske købere, er det naturligt, at ringene breder sig til de større provinsbyer i Danmark. Her ser vi, at det især er de danske investorer, som udnytter deres årelange kendskab til det danske marked og vælger at investere. Det giver god mening, da afkastet i provinsen som tommelfingerregel ligger et par procent højere end afkastet i København," lyder det fra Bjarne Jensen, partner i Red Property Advisors, i meddelelsen.

Porteføljen indgår 1. oktober i administration hos Datea, der er datterselskab til Dades.

Ny investor rykker ind i Carlsberg Byen og har mål om mere

Arkitektgruppen sælger boligbyggeri til Dades

Datea-chef spår yderligere konsolidering efter opkøb i millionklassen

Dades overtager projekt med 75 lejeboliger i centrum af Hillerød

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier