EjendomsWatch

200 nye boliger på vej i centrum af Aarhus

Område ved byens gamle godsbanearealer undergår en større udvikling.

Foto: PR-visualisering: Sleth A/S

Omkring 200 nye boliger med alt fra delelejligheder over familieboliger til byhuse er undervejs på de gamle godsbanearealer i Aarhus, oplyser Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

"Området ved godsbanen er allerede meget inspirerende, men nu tilfører vi endnu mere liv og kreativitet til området. Samtidig tager vi hul på den bygade som skal være en livsnerve for hele området fra Carl Blochs Gade til det nye brokvarter ved Åby Skole," siger Kristian Würtz, rådmand for Teknik og Miljø, i meddelelsen.

I første omgang er der tale om omdannelsen af et gammel ægpakkeri, som vil tegne de første linjer til den nye bygade.

Stueetagerne i den nye bebyggelse tænkes brugt til fællesfaciliteter for beboerne og til erhvervsmæssige formål som værksteder, restauranter, caféer og lignende.

Byudvikler tror på at vinde udbud på nyt Aarhus-vartegn

Stor interesse for at købe byggegrunde i Aarhus C

Nyt Danske Bank-domicil i broget kvarter

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen leveres af Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier