EjendomsWatch

200 nye boliger på vej i centrum af Aarhus

Område ved byens gamle godsbanearealer undergår en større udvikling.

Foto: PR-visualisering: Sleth A/S

Omkring 200 nye boliger med alt fra delelejligheder over familieboliger til byhuse er undervejs på de gamle godsbanearealer i Aarhus, oplyser Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

"Området ved godsbanen er allerede meget inspirerende, men nu tilfører vi endnu mere liv og kreativitet til området. Samtidig tager vi hul på den bygade som skal være en livsnerve for hele området fra Carl Blochs Gade til det nye brokvarter ved Åby Skole," siger Kristian Würtz, rådmand for Teknik og Miljø, i meddelelsen.

I første omgang er der tale om omdannelsen af et gammel ægpakkeri, som vil tegne de første linjer til den nye bygade.

Stueetagerne i den nye bebyggelse tænkes brugt til fællesfaciliteter for beboerne og til erhvervsmæssige formål som værksteder, restauranter, caféer og lignende.

Byudvikler tror på at vinde udbud på nyt Aarhus-vartegn

Stor interesse for at købe byggegrunde i Aarhus C

Nyt Danske Bank-domicil i broget kvarter

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier