EjendomsWatch

Niras finder bygherrerådgiver i medicinalbranchen

Ingeniør med erfaring fra Spanien og Kina skal have fokus på byggeledelse.

Foto: PR

Ingeniør Birte Andersen er ansat hos Niras som bygherrerådgiver med fokus på byggeledelse.

Hos Niras skal hun arbejde med at udvikle firmaets byggeledelseskompetencer samt indgå i projekter, hvor der vil være behov for særlig fokus på udførelsesfasen.

Birte Andersen har de seneste 10 år været ansat hos NNE Pharmaplan, der er en rådgivende ingeniør inden for medicinalbranchen. Som byggeleder har hun været udstationeret gennem en årrække til henholdsvis Spanien og Kina.

Birte Andersen har tidligere været ansat hos Cowi og EKJ.

Niras vil tredoble vækst

Niras henter erfaren bygningskonstruktør hos arkitektfirma

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier