53 nye rækkehuse undervejs i Nordsjælland

Bonava, det tidligere NCC Bolig, har netop påbegyndt første del af et nyt, svanemærket rækkehusprojekt i Vedbæk i Nordsjælland.
Foto: PR
Foto: PR

NCC’s datterselskab Bonava er nu gået i gang med et rækkehusprojekt i Vedbæk Park. Søhusene, som projektet hedder, udgør de første 53 af i alt 103 boliger i det forhenværende Henriksholm, og boligerne bliver Vedbæks første svanemærkede projektboliger.

"Jeg synes vi har fået skabt nogle vellykkede hjem og nabolag. Husene er tilmed svanemærkede, hvilket matcher vores strategi om at levere gode og sunde familieboliger til flere," siger Torben Modvig, adm. direktør i Bonava Danmark i en pressemeddelelse.

Boligudvikleren købte grunden af statens ejendomsselskab, Freja, for godt et år siden, og sideløbende med udviklingsprocessen er der foregået en lokalplansproces, der blev afsluttet i august.

Omgivet af natur

Projektet tager udgangspunkt i den eksisterende fredskov og terrænspring, hvor boliger, legeområder og boldbane skal integreres som en naturlig del af landskabet.

"De nye boliger afspejler den tid, vi er i nu. De skal leve op til nutidens forventninger og tendenser, men samtidig er det nødvendigt at sikre sig, at de er robuste nok i deres fysiske og æstetiske udtryk til, at de kan leve i mere end 100 år," siger stifter og arkitekt Kasper Danielsen fra Danielsen Architecture, som rækkehusene er udviklet i samarbejde med.

Navnet Søhusene er inspireret efter en lille sø, der ligger i området. Boligerne bliver i to og tre plan med 122-161 kvm.

Bonava udspringer fra bygge- og ejendomsudviklingsvirksomheden NCC, der opererer i hele Nordeuropa, men med den største del af forretningen i Sverige.

Boligprojekt i Ørestad solgt for 175 mio. kr.

Bonava bygger første boliger på nedlagt flyvestation

Bonava tjener mere på mindre

Nyt bolig-brand vil være ejendomsbranchens svar på H&M

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også