EjendomsWatch

53 nye rækkehuse undervejs i Nordsjælland

Bonava, det tidligere NCC Bolig, har netop påbegyndt første del af et nyt, svanemærket rækkehusprojekt i Vedbæk i Nordsjælland.

Foto: PR

NCC’s datterselskab Bonava er nu gået i gang med et rækkehusprojekt i Vedbæk Park. Søhusene, som projektet hedder, udgør de første 53 af i alt 103 boliger i det forhenværende Henriksholm, og boligerne bliver Vedbæks første svanemærkede projektboliger.

"Jeg synes vi har fået skabt nogle vellykkede hjem og nabolag. Husene er tilmed svanemærkede, hvilket matcher vores strategi om at levere gode og sunde familieboliger til flere," siger Torben Modvig, adm. direktør i Bonava Danmark i en pressemeddelelse.

Boligudvikleren købte grunden af statens ejendomsselskab, Freja, for godt et år siden, og sideløbende med udviklingsprocessen er der foregået en lokalplansproces, der blev afsluttet i august.

Omgivet af natur

Projektet tager udgangspunkt i den eksisterende fredskov og terrænspring, hvor boliger, legeområder og boldbane skal integreres som en naturlig del af landskabet.

"De nye boliger afspejler den tid, vi er i nu. De skal leve op til nutidens forventninger og tendenser, men samtidig er det nødvendigt at sikre sig, at de er robuste nok i deres fysiske og æstetiske udtryk til, at de kan leve i mere end 100 år," siger stifter og arkitekt Kasper Danielsen fra Danielsen Architecture, som rækkehusene er udviklet i samarbejde med.

Navnet Søhusene er inspireret efter en lille sø, der ligger i området. Boligerne bliver i to og tre plan med 122-161 kvm.

Bonava udspringer fra bygge- og ejendomsudviklingsvirksomheden NCC, der opererer i hele Nordeuropa, men med den største del af forretningen i Sverige.

Boligprojekt i Ørestad solgt for 175 mio. kr.

Bonava bygger første boliger på nedlagt flyvestation

Bonava tjener mere på mindre

Nyt bolig-brand vil være ejendomsbranchens svar på H&M

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier