EjendomsWatch

Colliers udvider med kontor- og detail-mæglere

Erhvervsmægleren opruster med to nye folk i København.

Foto: PR

Colliers International udvider i København og har hyret to nye erhvervsmæglere til virksomheden, nemlig Tine Bang og Jonas Lehmann, skriver Colliers i en pressemeddelelse.

Tine Bang har drevet egen virksomhed tidligere og har således 20 års erfaring fra ejendomsbranchen. Som selvstændig har hun blandt andet arbejdet med udviklings- og udlejningsopgaver inden for retail, og hun har fungeret som detailudlejningschef hos Deas Erhverv, fremgår det.

Tine Bang har desuden arbejdet for blandt andre Absalon & Co. og Home Erhverv. Hun er nu en del af Colliers Internationals specialiserede mæglerteam på retail-segmentet, skriver Colliers.

Ydermere er ansat Jonas Lehmann, der har en fortid i ejendomsmæglerkæden Estate, hvor han de seneste syv år været indehaver af tre butikker i København. Tidligere har han været mægler hos Danbolig, fremgår det.

Hos Colliers International indgår Jonas Lehmann nu i teamet af specialiserede mæglere inden for kontor-segmentet.

Begge er tiltrådt 15. august.

Erhvervsmægler forventer at 2016 bliver et rekordår

Erhvervsmægler henter nye kræfter i advokatbranchen

Colliers henter ny mægler hos Home-kæden

Colliers gafler mægler fra projektudvikler 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier