EjendomsWatch

CBRE: Investeringer i københavnske kontorer stiger fortsat

Kvartalsrapport fra den internationale erhvervsmægler viser, at transaktionsaktiviteten i Storkøbenhavn gjorde årets andet kvartal det stærkeste siden 2007.

Foto: Ritzau Scanpix.

Transaktionsaktiviteten i Storkøbenhavn resulterede i en samlet investeringsvolumen på ca. 12,8 mia. kr. i andet kvartal 2016, skriver CBRE i en pressemeddelelse. Heraf blev kr. 4,6 mia. investeret i kontorer. Andet kvartals resultat er dermed det stærkeste siden 2007, ifølge den internationale erhvervsmægler.

"Andet kvartals kontorinvesteringer svarer til 55 pct. af den samlede volumen investeret i Københavns kontorsegment i løbet af 2015. Andelen af udenlandske investorer skønnes at være ca. 75-80 pct., men er drevet af salget af Norrportens portefølje. Afkastet for primære kontorejendomme ligger på 4,1 pct., og trenden er stabil," siger Dragana Marina, analysechef i CBRE Danmark, i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier