EjendomsWatch

Danica bygger boligejendom i Aarhus

Danica og selskabet ER Invest er bygherre på 171 lejligheder i det nye omdannelsesområde Åbyen i Aarhus.

Foto: Arkitema Architects

Danica Pension og selskabet ER Invest har via et fælles selskab investeret i opførelsen af boligejendommen Erdahus på Aarhus’ gamle fragtmandscentral. Det skriver rådgiveren, den Aarhus-baserede bygge- og projektudviklingsvirksomhed Raundahl & Moesby, i en pressemeddelelse.

"Området er spændende, både bynært og på kanten af naturen. Erdahus får en fantastisk god beliggenhed, og jeg ser frem til at sætte gang i gravearbejdet i næste uge," siger Dan Mouritsen, projektchef i Raundahl & Moesby, i pressemeddelelsen.

Erdahus bliver på i alt 12.100 kvm med 171 lejligheder og parkeringskælder. Der bliver bygget i varierende højder mellem fire og syv etager, og projektet er tegnet af Arkitema Architects.

På grunden er der også planer om et kollegie med 200 lejligheder, som JCN Bolig har givet det billigste tilbud på opførelsen af.

200 kollegieboliger i Aarhus skal opføres af JCN Bolig

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier