EjendomsWatch

Danica bygger boligejendom i Aarhus

Danica og selskabet ER Invest er bygherre på 171 lejligheder i det nye omdannelsesområde Åbyen i Aarhus.

Foto: Arkitema Architects

Danica Pension og selskabet ER Invest har via et fælles selskab investeret i opførelsen af boligejendommen Erdahus på Aarhus’ gamle fragtmandscentral. Det skriver rådgiveren, den Aarhus-baserede bygge- og projektudviklingsvirksomhed Raundahl & Moesby, i en pressemeddelelse.

"Området er spændende, både bynært og på kanten af naturen. Erdahus får en fantastisk god beliggenhed, og jeg ser frem til at sætte gang i gravearbejdet i næste uge," siger Dan Mouritsen, projektchef i Raundahl & Moesby, i pressemeddelelsen.

Erdahus bliver på i alt 12.100 kvm med 171 lejligheder og parkeringskælder. Der bliver bygget i varierende højder mellem fire og syv etager, og projektet er tegnet af Arkitema Architects.

På grunden er der også planer om et kollegie med 200 lejligheder, som JCN Bolig har givet det billigste tilbud på opførelsen af.

200 kollegieboliger i Aarhus skal opføres af JCN Bolig

Mere fra EjendomsWatch

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier