EjendomsWatch

Nordsjællandsk skole omdannes til 75 luksusboliger

Skole, der ellers var dømt til nedrivning, genopstår som lejeboliger, der suppleres af nybyggeri.

Foto: PR-illustration

En nedlagt del af Helsinge Skole får nu et nyt liv som boliger, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det er skolens afdeling på Skovgårdsvej i Tofte som i 2012 blev lukket, dengang med bygninger, som var dømt til nedrivning, da flere af blokkene var mærket af gamle fugtskader og angreb af skimmelsvamp, skriver avisen.

Ejendommen har i dag en offentlig vurdering på 26,5 mio. kr. I de nedslidte skolebygninger er der snart indvielse af 20 store udlejningslejligheder, hvilket er første etape af et samlet projekt med at omdanne de gamle skolebygninger til cirka 75 lejeboliger.

"Det bliver nogle rigtig gode lejligheder. Jeg kan også love, at de får en kvalitet, som ligger over mange andre nye boligbyggerier," siger Peter Nielsen, direktør i anpartsselskabet Skovgårdshave til avisen.

Selskabet Skovgårdshave, der købte den gamle skole for 3 mio. kr., ejes af ejendomsudlejeren Kim Dencher Johansen, Frederiksværk, gennem selskabet Søfryd.

Nordsjællandsk husbygger afværger konkurs i sidste sekund

Planerne for bydel i Frederikssund får luft under vingerne

Auderødlejren solgt for 16 mio. kr. til erhvervsfolk 

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier