EjendomsWatch

Nordsjællandsk skole omdannes til 75 luksusboliger

Skole, der ellers var dømt til nedrivning, genopstår som lejeboliger, der suppleres af nybyggeri.

Foto: PR-illustration

En nedlagt del af Helsinge Skole får nu et nyt liv som boliger, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det er skolens afdeling på Skovgårdsvej i Tofte som i 2012 blev lukket, dengang med bygninger, som var dømt til nedrivning, da flere af blokkene var mærket af gamle fugtskader og angreb af skimmelsvamp, skriver avisen.

Ejendommen har i dag en offentlig vurdering på 26,5 mio. kr. I de nedslidte skolebygninger er der snart indvielse af 20 store udlejningslejligheder, hvilket er første etape af et samlet projekt med at omdanne de gamle skolebygninger til cirka 75 lejeboliger.

"Det bliver nogle rigtig gode lejligheder. Jeg kan også love, at de får en kvalitet, som ligger over mange andre nye boligbyggerier," siger Peter Nielsen, direktør i anpartsselskabet Skovgårdshave til avisen.

Selskabet Skovgårdshave, der købte den gamle skole for 3 mio. kr., ejes af ejendomsudlejeren Kim Dencher Johansen, Frederiksværk, gennem selskabet Søfryd.

Nordsjællandsk husbygger afværger konkurs i sidste sekund

Planerne for bydel i Frederikssund får luft under vingerne

Auderødlejren solgt for 16 mio. kr. til erhvervsfolk 

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier