EjendomsWatch

Ny kontorejendom med god beliggenhed melder tæt på fuldt hus

Totalrenoveret, tidligere trikotagefabrik på Islands Brygge har på kort tid næsten fået fyldt kontorlokalerne ud. Ejendommen afspejler dermed udviklingen for kontormarkedet i København.

Jesper Norgart, partner i Lintrup & Norgart. | Foto: PR

På blot et par måneder er kontorlokalerne i FDB's gamle trikotagefabrik på Islands Brygges Artillerivej blevet fyldt, så der blot er et enkelt af 12 lejemål tilbage. Det skriver erhvervsmæglerfirmaet Lintrup & Norgart, der har til opgave at fylde den tidligere fabriksbygning med kontorlejere, i en pressemeddelelse.

Det ledige lejemål på 557 kvm svarer til 6,2 pct. af ejendommens i alt 9000 etagemeter. Dermed afspejler trikotagefabrikken nogenlunde tal fra portalen Oline.dk, der viser, at ca. 7,7 pct. af kontorerne i København stod tomme ved indgangen til årets andet kvartal. Jesper Norgart, partner i Lintrup & Norgart, udtaler meddelelsen, at det er gået så stærkt med udlejningen i denne kontorejendom, fordi der er tale om en god beliggenhed og en omfattende renovering.

"Det har kun taget få måneder at få bygningen næsten fuldt udlejet. Ejendommen er transformeret til et topmoderne og kreativt kontormiljø med respekt for den oprindelige rå fabriksstil," udtaler Jesper Norgart i pressemeddelelsen.

I 2015 overtog en privat investor den gamle fabrik, som han istandsatte for et tocifret millionbeløb. Den tidligere trikotagefabrik består af ca. 9000 kvm fordelt på seks etager.

Lejerne er ifølge Jesper Norgart især iværksættere og virksomheder inden for it og kreative fag, herunder arkitektfirmaet Dissing & Weitling og den tidligere fodboldspiller Daniel Aggers Tattoodo.com.

 Resultatet stormer frem hos erhvervsmægleren Colliers

 Københavnsk erhvervsmægler får ny direktør

 Københavnsk erhvervsmægler havde 20 pct. fremgang i 2015 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier