EjendomsWatch

Ny kontorejendom med god beliggenhed melder tæt på fuldt hus

Totalrenoveret, tidligere trikotagefabrik på Islands Brygge har på kort tid næsten fået fyldt kontorlokalerne ud. Ejendommen afspejler dermed udviklingen for kontormarkedet i København.

Jesper Norgart, partner i Lintrup & Norgart. | Foto: PR

På blot et par måneder er kontorlokalerne i FDB's gamle trikotagefabrik på Islands Brygges Artillerivej blevet fyldt, så der blot er et enkelt af 12 lejemål tilbage. Det skriver erhvervsmæglerfirmaet Lintrup & Norgart, der har til opgave at fylde den tidligere fabriksbygning med kontorlejere, i en pressemeddelelse.

Det ledige lejemål på 557 kvm svarer til 6,2 pct. af ejendommens i alt 9000 etagemeter. Dermed afspejler trikotagefabrikken nogenlunde tal fra portalen Oline.dk, der viser, at ca. 7,7 pct. af kontorerne i København stod tomme ved indgangen til årets andet kvartal. Jesper Norgart, partner i Lintrup & Norgart, udtaler meddelelsen, at det er gået så stærkt med udlejningen i denne kontorejendom, fordi der er tale om en god beliggenhed og en omfattende renovering.

"Det har kun taget få måneder at få bygningen næsten fuldt udlejet. Ejendommen er transformeret til et topmoderne og kreativt kontormiljø med respekt for den oprindelige rå fabriksstil," udtaler Jesper Norgart i pressemeddelelsen.

I 2015 overtog en privat investor den gamle fabrik, som han istandsatte for et tocifret millionbeløb. Den tidligere trikotagefabrik består af ca. 9000 kvm fordelt på seks etager.

Lejerne er ifølge Jesper Norgart især iværksættere og virksomheder inden for it og kreative fag, herunder arkitektfirmaet Dissing & Weitling og den tidligere fodboldspiller Daniel Aggers Tattoodo.com.

 Resultatet stormer frem hos erhvervsmægleren Colliers

 Københavnsk erhvervsmægler får ny direktør

 Københavnsk erhvervsmægler havde 20 pct. fremgang i 2015 

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier