EjendomsWatch

Jeudan opruster på datasikkerhed

Det børsnoterede ejendomsselskab vil sikre personfølsomme oplysninger yderligere. Undersøgelse viser, at forbrugerne har ringe tiltro til virksomheders evne til at beskytte data.

Jeudan ejer ejendommen Slotsholmsgade 1-3/Børsgade 4-8 i København. | Foto: PR

Hos Jeudan er man i gang med et større projekt, der blandt andet skal sikre personfølsomme oplysninger om det børsnoterede selskabs ca. 160 ansatte, skriver Børsen.

For it-direktør i Jeudan, Anders Christoffersen er det vigtig at have offentlighedens tillid til, at man er i stand til at beskytte data på både ansatte og lejere. Han er bekymret over, at forbrugerne har begrænset tiltro til virksomhedernes evne til at beskytte data.

"Som branche må vi så blive bedre til at fortælle, at vi gør, hvad vi kan. Og når vi gør, hvad vi kan, så betyder det rent faktisk, at vi bruger hundreder af tusinder, hvis ikke millioner af kroner, på sikkerhed," siger han til Børsen.

Ifølge en undersøgelse, som Yougov har lavet for Microsoft, forventer 58 pct. af danskerne, at virksomhederne gør, hvad de kan, for at beskytte forbrugernes data. Kun 15 pct. har dog opfattelsen af, at det også lykkes i virkeligheden.

Jeudan udvider sin ejendomsportefølje i centrum af København

Rentesmæk preller af på Jeudans topchef

Jeudan har store forventninger til nyt prestigekøb

Mere fra EjendomsWatch

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier