EjendomsWatch

Jeudan vil gøre det lettere at være ejendomsinvestor

Det skal være lettere for investorer at gennemskue muligheder og risici ved at kaste penge efter aktier i Jeudan. Derfor er det børsnoterede ejendomsselskab nu klar med nyt initiativ.

Per Hallgren, adm. direktør, Jeudan | Foto: PR / Jeudan

Det børsnoterede ejendomsselskab Jeudan vil nu gøre det mere overskueligt for investorer at gennemskue de muligheder og risici, der er ved at investere i aktien.

Det skriver Børsen.

Midlet er er en såkaldt simuleringsmodel, som basalt set er et lille computerprogram på Jeudans hjemmeside, der kan simulere forskellige scenarier for selskabet, så investorer kan se, hvad der for eksempel sker med Jeudans bundlinje og omsætning, hvis renten stiger 1 pct. point, samtidig med at udlejningsprocenten falder 0,5 pct.

"En af de mangler, jeg har kunnet se i vores regnskab, var måden, vi forklarer risiko på, det er, at den er meget siloagtig. Altså én risiko af gangen. Indtil nu har vi ikke haft en matrix, der kører på tværs. Den kommer her og bliver lagt frem for investorer," siger Jeudans adm. direktør Per Hallgren til Børsen.

Per Hallgren kåret som landets 11. bedste topchef

Rentesmæk preller af på Jeudans topchef

Jeudan har stor aktie i udviklingen af københavnerkvarter

Mere fra EjendomsWatch

Erhvervskunder sendt på jagt efter ny bank

Svenske Swedbank vil lukke sin danske afdeling, og det betyder, at bankens 500 danske erhvervskunder skal ud at finde sig en anden bank. Aftale med Sydbank gælder ikke danske kunder.

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier