EjendomsWatch

Børskandidat flytter til Lyngby

Nyt domicil tæt ved DTU skal huse den mulige børskandidat Aquaporin, som bl.a. ejendomsmatadoren Mikael Goldschmidt er medejer af.

Foto: PR

Cleantech-virksomheden Aquaporin, som er delvis ejet af ejendomsinvestoreren Mikael Goldschmidt, flytter til april ind i et 7300 kvm stort, nyrenoveret domicil på Ny Møllevej i den nordlige del af Lyngby. Virksomheden kommer til at ligge meget tæt på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og ingeniørvirksomheden Haldor Topsøe.

Aquaporin er det seneste eksempel på en ambitiøs, videnstung virksomhed, der vælger at flytte til Lyngby og blive en del af virkeliggørelsen af visionen om Lyngby-Taarbæk Vidensby. Hidtil har Aquaporin og selskabets cirka 40 medarbejdere haft til huse i Copenhagen Bio Science park (COBIS) i København.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier