EjendomsWatch

Danske Bank låner kvart mia. kr. til nyt gigantisk shoppingcenter

Storbanken deltager i konsortium, der i alt låner over 2 mia. kr. til realiseringen af shoppingmekka i Helsinki med en samlet projektsum på 4,5 mia. kr.

Foto: PR

Med en samlet lånepakke på 300 mio. euro (ca. 2,2 mia. kr.) er realiseringen af Finlands hidtil største shoppingcenter, Mall of Tripla i Helsinki, kommet et vigtigt skridt videre.

Danske Bank deltager i den 10-årige projektkredit med en andel på 35 mio. euro (ca. 260 mio. kr.), mens Den Europæiske Investeringsbank (EIB) og Det Nordiske Investeringsbank (NIB) yder 130 henholdsvis 100 mio. euro, oplyser entreprenøren bag det storstilede projekt, YIT.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier