EjendomsWatch

Millionbøde for skattesnyd med ejendomssalg

En 45-årig mand har fået fængselsstraf og en bøde for at have snydt skat i forbindelse med et millionsalg af to landsbrugsejendomme.

Foto: René Schütze/Polfoto

En 45-årig mand har fået både fængselsstraf og en bøde på 3,6 mio. kr. for at have snydt skat i forbindelse med salget af to landsbrugsejendomme. Det skriver Nordjyske.

Retten i Hjørring har idømt manden halvandet års betinget fængsel for særlig grov skattesvig, da han i 2008 undlod at betale skat af en fortjeneste i størrelsesordenen 16 mio. kr. for salget af de to ejendomme. Dermed blev statskassen snydt for 3,6 millioner kroner i skat.

Den 45-årige nægtede sig skyldig, men Retten i Hjørring mente, at det var bevist, at den 45-årige snød skat med fuldt overlæg. Fængselsstraffen på halvandet år blev gjort betinget af 200 timers samfundstjeneste.

Derudover fik den 45-årige en tillægsbøde på 3,6 mio. kr., svarende til det beløb, som han også skal betale tilbage til skat.

Nordjysk partnerskab bygger 12 etager bolig med havudsigt

Tidligere ejendomsdirektør idømt fængsel for at snyde konkursbo

Konkursramt matador forsøger at få Landsretten til at give grønt lys for milliardsøgsmål

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Salget af erhvervsejendom i Gentofte er blandt de største på dagens liste med 20 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier