EjendomsWatch

Arkil-aktien banket gul og blå

Entreprenørselskabets aktie er mærket af tabt kontrakt og nedjustering.

Foto: Strukton

Arkil har haft en uhyggeligt svær uge på fondsbørsen i København, efter at det mandag kom frem, at selskabet - gennem joint venture-selskabet Strukton-Arkil - har tabt en stor kontrakt med Banedanmark om sporarbejde på Fyn.

Siden måtte Arkil også onsdag nedjustere forventningerne til hele 2016, så der nu ventes en omsætning i størrelsesordenen 3,1 mia. kr. samt et resultat før skat på 40-70 mio. kr. mod den tidligere forventning om henholdsvis 3,4 mia. kr. og 70-100 mio. kr.

Det har gjort særdeles ondt på aktien i selskabet, der over de fire handelsdage i denne uge er faldet med samlet 13,9 pct. til torsdagens slutkurs på 938 kr. Det har samtidig sendt facit for hele 2016 indtil nu ned på et fald på 10,2 pct. for selskabet, hvis markedsværdi samtidig er reduceret til 403 mio. kr.

Arkil-konsortium mister trecifret millionkontrakt hos Banedanmark

Tilbagegang hos Hoffmann i første kvartal

Byggeriet har vækst i kvindelige topledere

Helge Adam Møller vil fjerne kommunes særskat på erhvervsejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier