EjendomsWatch

Dansk-designet kontorbygning solgt for 800 mio. kr.

Skanska sælger det 19.000 kvm store kontorbyggeri Klipperne i Malmø.

Foto: PR

Den store svenske entreprenør og projektudvikler Skanska har for en pris af 1 mia. svenske kroner (ca. 800 mio. kr.) aftalt at sælge kontorbyggeriet Klipperne i Malmø, der er designet af Henning Larsen Architects med hovedsæde i København.

Køber er Ikea-familiens investeringsselskab Ikano, som er lejer i bygningerne side om side med Ikea, Siemens, Skanska og AAK (det tidligere Aarhuskarlshamn).

"Det er har været en meget stor interesse for Klipperne," hedder det fra Camilla Wieslander, adm. direktør i Skanska Öresund, i en meddelelse til Nasdaq Stockholm, hvor Skanska er børsnoteret.

Skanska og Sjælsø skal bygge boliger i Ørestad for 560 mio. kr. 

 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen leveres af Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier