EjendomsWatch

EjendomsWatch vil skabe øget gennemsigtighed i branchen

Det nystartede branchemedie EjendomsWatch vil gå bag milliardinvesteringerne i ejendomsbranchen og stille skarpt på sektorens mest markante personer. Det skal bidrage til at gøre branchen mere åben og transparent, siger redaktør Jørgen Bendsen.

Foto: PR

Ejendomssektoren kan se frem til skarp og grundig journalistik, når det nye branchemedie EjendomsWatch går i luften tirsdag 1. marts. Det nye medie vil gå tæt på de milliarder, der hver dag flyttes rundt i en af landets mest pengekrævende sektorer, og på de personer, der står bag de gode og mindre gode investeringer.

"Rå mængder kapital, der ikke finder megen forrentning i aktier og obligationer, bliver i disse år sat i ejendomme og nye bolig- og erhvervsområder. Men hvem er de personer, der investerer milliarderne, bl.a. fra vores fælles pensionsformue? Og kunne det tænkes, at nogle investeringer er bedre end andre? Det er noget af det, som EjendomsWatch har tænkt sig at se nærmere på," siger Jørgen Bendsen, der efter 14 år som journalist på dagbladet Børsen er tiltrådt som redaktør på Ejendomswatch.

Fundamentet er fair og kritisk journalistik

"Jeg har glædet mig som et lille barn til, at EjendomsWatch skulle lanceres. Ejendomsbranchen kan ved første øjekast virke støvet og stillestående. Intet er mere forkert," siger Jørgen Bendsen.

Ifølge redaktøren er fundamentet for EjendomsWatch, der udgives af mediehuset Watch Medier, uafhængig, kritisk og fair journalistik. EjendomsWatch vil fokusere på virksomhedernes målsætninger, projekter, investeringer og afkast, og også persongalleriet, ledelse og jobskift vil blive dækket.

"Den professionelle ejendomsbranche rummer store værdier og stærke personligheder. Vores ambition er at dykke ned bag de mange tal og store beslutninger. Gennem en kontinuerlig nyhedsdækning, spændende interviews og en vedholdende interesse vil vi bidrage til, at branchen bliver mere åben og transparent," siger Jørgen Bendsen.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier