EjendomsWatch

Så er EjendomsWatch officielt i luften

Med ambitionen om at være et relevant, fair og kritisk medie om den professionelle ejendomsbranche, er det nyeste digitale medlem af Watch Medier-familien netop lanceret.

Foto: PR

Klik her for at prøve EjendomsWatch gratis og uforpligtende i 14 dage

Den professionelle ejendomsbranche i Danmark fik tirsdag kl. 10.30 et nyt medie, da EjendomsWatch blev officielt lanceret.

Det er syvende gang, at Watch Medier, der ejes af JP/Politikens Hus og drives i regi af Jyllands-Posten, etablerer et digitalt nichemedie i mediehuset i St. Regnegade i København.

Ambitionen er at være et relevant, fair og kritisk medie, som gennem journalistisk uafhængighed bringer nyheder, spændende interviews og går bag om beslutninger og personligheder i branchen.

Minister: Vigtigt medie

EjendomsWatch er etableret med en redaktion på en redaktør og to journalister, og er i lighed med sine søstermedier baseret på abonnementsindtægter.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) ønsker det nye medie velkommen:

"En velfungerende ejendomsbranche er en vigtig forudsætning for resten af dansk erhvervsliv. Derfor er det også glædeligt, at der nu kommer et nyt og uafhængigt medie, der vil følge branchen tæt," siger han til EjendomsWatch.

Han glæder sig desuden over, at nichejournalistikken, der fokuserer på mere og andet end de største virksomheder, vinder frem.

"Dansk erhvervsliv er bygget på små- og mellemstore virksomheder, og derfor er det også vigtigt for vores samfund, at vi har medier, der både kan fortælle de inspirerende succeshistorier og gå de brodne kar efter i sømmene. Den type journalistik er Watch Medier en fin eksponent for, og derfor glæder det mig, at man fortsætter med at udvide sin dækning."

Watch Medier går i plus

Dagligt nyhedsbrev

EjendomsWatch vil alle hverdage ved middagstid udsende et nyhedsbrev til sine abonnementer. Desuden vil hjemmesiden ejendomswatch.dk løbende blive opdateret med historier. Skribenterne er udover redaktør Jørgen Bendsen, journalisterne Hans Løgstrup Poulsen og Lotte Lund. Derudover bringer EjendomsWatch relevant stof fra Jylllands-Posten og dets digitale erhvervsmedie, Finans, samt fra Ritzau Finans.

En særlig nyheds-app til EjendomsWatch vil blive lanceret senere.

Opdatering: Appen kan nu hentes til iPhone, iPad og Android.

- Hent appen til din iPhone eller iPad

- Hent appen til Android

Ris og ros elller forslag til emner, som EjendomsWatch bør interessere sig for, kan sendes til redaktionen på ejendomswatch@ejendomswatch.dk

Forsiden lige nu

Egenrådig fond frasælger 221-årig ejendom i København

Erhvervsdrivende fond, der ikke efterlever god fondsledelse, sælger historisk ejendom i Fredericiagade i hjertet af København. Køber er en privat investor med bistand fra projektudbyderen Crescendo. Mægler på handlen uddyber over for EjendomsWatch de videre planer med ejendommen. Fondsformand er fåmælt. (Opdateret.)

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

It-teknologi har holdt sit indtog overalt, også i erhvervsejendomme, der nu bliver intelligente. Det vil fremover blive et konkurrenceparameter for virksomhedernes indtjening, lyder det. ISS er i fuld gang.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier