Så er EjendomsWatch officielt i luften

Med ambitionen om at være et relevant, fair og kritisk medie om den professionelle ejendomsbranche, er det nyeste digitale medlem af Watch Medier-familien netop lanceret.
Foto: PR
Foto: PR
AF REDAKTIONEN PÅ EJENDOMSWATCH

Klik her for at prøve EjendomsWatch gratis og uforpligtende i 14 dage

Den professionelle ejendomsbranche i Danmark fik tirsdag kl. 10.30 et nyt medie, da EjendomsWatch blev officielt lanceret.

Det er syvende gang, at Watch Medier, der ejes af JP/Politikens Hus og drives i regi af Jyllands-Posten, etablerer et digitalt nichemedie i mediehuset i St. Regnegade i København.

Ambitionen er at være et relevant, fair og kritisk medie, som gennem journalistisk uafhængighed bringer nyheder, spændende interviews og går bag om beslutninger og personligheder i branchen.

Minister: Vigtigt medie

EjendomsWatch er etableret med en redaktion på en redaktør og to journalister, og er i lighed med sine søstermedier baseret på abonnementsindtægter.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) ønsker det nye medie velkommen:

"En velfungerende ejendomsbranche er en vigtig forudsætning for resten af dansk erhvervsliv. Derfor er det også glædeligt, at der nu kommer et nyt og uafhængigt medie, der vil følge branchen tæt," siger han til EjendomsWatch.

Han glæder sig desuden over, at nichejournalistikken, der fokuserer på mere og andet end de største virksomheder, vinder frem.

"Dansk erhvervsliv er bygget på små- og mellemstore virksomheder, og derfor er det også vigtigt for vores samfund, at vi har medier, der både kan fortælle de inspirerende succeshistorier og gå de brodne kar efter i sømmene. Den type journalistik er Watch Medier en fin eksponent for, og derfor glæder det mig, at man fortsætter med at udvide sin dækning."

Watch Medier går i plus

Dagligt nyhedsbrev

EjendomsWatch vil alle hverdage ved middagstid udsende et nyhedsbrev til sine abonnementer. Desuden vil hjemmesiden ejendomswatch.dk løbende blive opdateret med historier. Skribenterne er udover redaktør Jørgen Bendsen, journalisterne Hans Løgstrup Poulsen og Lotte Lund. Derudover bringer EjendomsWatch relevant stof fra Jylllands-Posten og dets digitale erhvervsmedie, Finans, samt fra Ritzau Finans.

En særlig nyheds-app til EjendomsWatch vil blive lanceret senere.

Opdatering: Appen kan nu hentes til iPhone, iPad og Android.

- Hent appen til din iPhone eller iPad

- Hent appen til Android

Ris og ros elller forslag til emner, som EjendomsWatch bør interessere sig for, kan sendes til redaktionen på ejendomswatch@ejendomswatch.dk

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også