Familieejet projektudvikler sælger Viborg-ejendomme for knap 100 mio. kr.

En projektudvikler fra Silkeborg sælger to ejendomme, der begge har gennemgået renovering og modernisering. Ejendommene skal nu udbydes i ti andele.
Projektudvikler sælger to Viborg-ejendomme for 99 mio. kr. | Foto: PR.
Projektudvikler sælger to Viborg-ejendomme for 99 mio. kr. | Foto: PR.

Det familiejede Kryger Development har solgt to naboejendomme i Viborg til Kommanditselskabet Viborg for 99 mio. kr. efter at have gennemført renovering og modernisering af begge ejendomme.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Det drejer sig om ejendommene Sct. Mathias Gade 19 og 17, som Kommanditselskabet Viborg nu skal ud og finde ti investorer til, fremgår det.

Investorerne vil hver skulle slippe 3,7 mio. kr. for at blive medejere af ejendommene, og det er den aarhusianske projektudbyder Blue Capital, der udbyder de ti andele. De resterende 62 mio. kr. skal finansieres gennem realkreditlån.

"Vi har aldrig brugt mere end 14 dage på at finde investorer til de efterhånden mange projekter, som vi har udbudt. Og med et forventet afkast på 13 procent om året for ejendommene i Viborgs gågade kan jeg ikke forestille mig andet, end at det vil være attraktivt for mange investorer," siger Martin Kibsgaard Jensen, adm. direktør og ejer i Blue Capital, til avisen.

Han tilføjer, at en tilsvarende bygning i Aarhus ville koste mellem 400 og 500 mio. kr., og at huslejen ville ligge på det dobbelte.

Kryger Development fra Silkeborg blev stiftet i 2007 og er ejet af Kamilla Hegnet Kryger Sørensen og Mads Hegnet Kryger Sørensen.

Ejendomsudvikler vil bygge 220 boliger på gammel tyrestation

25 byer ville gerne kalde sig Danmarks bedste handelsby – Vejle vandt

Projektudbyder sætter gang i sit hidtil største projekt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også