EjendomsWatch

Ejendomsudvikler vil bygge 220 boliger på gammel tyrestation

En udvikler fra Viborg vil til foråret gå i gang med at byggemodne 220 byggegrunde, hvor der skal gøres plads til 45 parcelhusgrunde, 70 dobbelthuse og 105 rækkehuse. Byråd er på vej med lokalplan.

Skitseforslag til udstykning af landejendommen på Mosebyvej 19A i Hornshøj i Holstebro - også kendt som den gamle tyrestation. Kilde: Materiale fra Holstebro Kommune sendt af udviklerselskabet Resen Holm Holding. | Foto: Holstebro Kommune

Ejendomsudvikler Karsten Resen Holm fra Viborg står bag planerne om at opføre et nyt boligområde på den gamle tyrestation i Holstebro. Viborgenseren har købt stationen af Viking Danmark for godt et år siden. På grunden vil han bygge 220 boliger, skriver Dagbladet Holstebro.

Byrådet er ved at vedtage en lokalplan for de 220 byggegrunde, som skal åbne op for, der må bygges 45 parcelhusgrunde, 70 dobbelthuse og 105 rækkehuse, skriver lokalavisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier