EjendomsWatch

Projektudbyder sætter gang i sit hidtil største projekt

Blue Capital er på vej med projekt i Nordsjælland til over 70 mio. kr. efter et år, hvor projektudbyderens 39 K/S-projekter har leveret gennemsnitlige afkast på over 20 pct.

Foto: PR

Den aarhusianske udbyder af ejendomsprojekter, Blue Capital, løfter 2017-regnskabet med 15 pct. til 3,7 mio. kr., mens købesummerne på ejendommene i de 39 underliggende K/S-selskaber landede på 800 mio. kr., oplyser selskabet.

60 pct. af investorerne i K/S-projekterne er privatpersoner, mens 40 pct. investerer gennem selskaber, og der har ifølge adm. direktør Martin Kibsgaard Jensen været travlhed, efter at Folketinget har ændret lovgivningen omkring K/S-projekter. 

"Efter sommerferien 2017 har vi imidlertid oplevet en voldsom stigende interesse. Vores projekter er typisk udsolgt på mellem 24 timer og tre dage, og den stigende efterspørgsel efter sommerferien i 2017 er fortsat ind i 2018, hvor vi eksempelvis i marts 2018 åbnede for salget i et projekt, der var det største udbudte projekt til dato i Blue Capitals historie, hvor købesummen var ca. 45 mio. kr.," skriver Martin Kibsgaard Jensen i en kommentar til regnskabet.

Her fremgår det også, at endnu et projekt er på vej i Hørsholm, hvor købsprisen er på over 70 mio. kr. og med et minimumsindskud på 1,7 mio. kr.

"Supplerende – og i virkeligheden vigtigere end Blue Capitals resultat – kunne vi med glæde aflægge årsregnskaber for vores i alt 39 udbudte K/S-projekter (...) alle selskaberne (aflagde, red.) resultater med tilfredsstillende – eller meget tilfredsstillende resultater, hvor det gennemsnitlige årlige afkast af den investerede kapital var +20 pct. i afkast.," skriver Blue Capital.

Projektudbyder runder 160 mio. kr. i handler med Jem & Fix-ejendomme

"Det er en spændende tid, vi går i møde" 

Mere fra EjendomsWatch

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier