EjendomsWatch

Projektudbyder sætter gang i sit hidtil største projekt

Blue Capital er på vej med projekt i Nordsjælland til over 70 mio. kr. efter et år, hvor projektudbyderens 39 K/S-projekter har leveret gennemsnitlige afkast på over 20 pct.

Foto: PR

Den aarhusianske udbyder af ejendomsprojekter, Blue Capital, løfter 2017-regnskabet med 15 pct. til 3,7 mio. kr., mens købesummerne på ejendommene i de 39 underliggende K/S-selskaber landede på 800 mio. kr., oplyser selskabet.

60 pct. af investorerne i K/S-projekterne er privatpersoner, mens 40 pct. investerer gennem selskaber, og der har ifølge adm. direktør Martin Kibsgaard Jensen været travlhed, efter at Folketinget har ændret lovgivningen omkring K/S-projekter. 

"Efter sommerferien 2017 har vi imidlertid oplevet en voldsom stigende interesse. Vores projekter er typisk udsolgt på mellem 24 timer og tre dage, og den stigende efterspørgsel efter sommerferien i 2017 er fortsat ind i 2018, hvor vi eksempelvis i marts 2018 åbnede for salget i et projekt, der var det største udbudte projekt til dato i Blue Capitals historie, hvor købesummen var ca. 45 mio. kr.," skriver Martin Kibsgaard Jensen i en kommentar til regnskabet.

Her fremgår det også, at endnu et projekt er på vej i Hørsholm, hvor købsprisen er på over 70 mio. kr. og med et minimumsindskud på 1,7 mio. kr.

"Supplerende – og i virkeligheden vigtigere end Blue Capitals resultat – kunne vi med glæde aflægge årsregnskaber for vores i alt 39 udbudte K/S-projekter (...) alle selskaberne (aflagde, red.) resultater med tilfredsstillende – eller meget tilfredsstillende resultater, hvor det gennemsnitlige årlige afkast af den investerede kapital var +20 pct. i afkast.," skriver Blue Capital.

Projektudbyder runder 160 mio. kr. i handler med Jem & Fix-ejendomme

"Det er en spændende tid, vi går i møde" 

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier