Global kæde af kontorfællesskaber flytter ind i Carlsberg Byen

Hollandsk kontorkoncept rykker til Danmark og er den nyeste lejer i bydelen ved Valby Bakke i København.
Foto: PR-illustration
Foto: PR-illustration

Til september rykker det hollandske kontorfælleskab Spaces ind som lejer i Købke Hus i Carlsberg Byen, det nye bykvarter mellem Vesterbro og Valby i København. Det skriver Carslberg Byen i en pressemeddelelse.

Martiijn Roordink, medstifter af Spaces, kalder Danmark et meget moderne land, hvor man bor og arbejder mere og mere fleksibelt. Derfor er det ifølge ham naturligt for Spaces at åbne i Danmark.

"Carlsberg Byen repræsenterer alt det, vi står for: At skabe nye og utraditionelle måder at gøre tingene på. Hos Spaces redefinerer vi måden, man arbejder på, ved at tilbyde et socialt og inspirerende miljø for iværksættere og store som små virksomheder. Carlsberg Byen har samtidig en helt fantastisk lokation, stemning og historie, som vi gerne vil være en del af," siger Martiijn Roordink i i meddelelsen.

Spaces rykker ind på i alt fem etager med 102 kontorer, 370 arbejdsstationer og fem mødelokaler. Købke Hus rummer udover kontorlokaler også boliger, caféer, restaurant og en dagligvarebutik.

Kontorfællesskabet i Carlsberg Byen runder Spaces 250 beliggenheder fordelt på 40 lande. Spaces, som blev grundlagt i 2006, har kontorpladser i Europa, Canada, USA, Latinamerika, Afrika, Australien og Asien.

Carlsberg Byen overgår sine egne forventninger

Store projektlejligheder venter længere på købere

Konsulenthus rykker hovedsæde til Carlsberg Byen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også