Konsulenthus rykker hovedsæde til Carlsberg Byen

Carlsberg Byen får endnu en lejer på kontorsiden i form af Accenture, der flytter sit hovedsæde til den nyopførte bygning Harild Hus i hjertet af bykvarteret.
Harild Hus i Carlsberg Byen som fra årsskiftet bliver nyt dansk hovedkontor for Accenture. | Foto: PR
Harild Hus i Carlsberg Byen som fra årsskiftet bliver nyt dansk hovedkontor for Accenture. | Foto: PR

Når Accenture flytter fra sit nuværende hovedsæde i Ørestad til Carlsberg Byen i København, er det ikke mange kilometer, konsulenthuset skal rykke sig.

På gåben er der ifølge Google Maps ca. 6,5 km mellem de to adresser.

Carlsberg Byen og Accenture har netop indgået en aftale, som betyder, at IT-konsulentselskabet flytter sit danske hovedsæde til den nyopførte Harild Hus-bygning, skriver Carlsberg Byen i en pressemeddelelse.

"Det vil blive et state-of-the-art miljø, der vil huse vores forretning, teknologi og design kompetencer under ét tag. Det vil blive en levende, dynamisk og inspirerende arbejdsplads, der er designet til at facilitere samarbejde, co-creation og styrke innovationen på tværs af vores teams," udtaler Philip Wiig, direktør for Accenture Danmark, i meddelelsen.

Accenture overtager hele huset på godt 6000 kvm, hvor der er plads til ca. 300 arbejdsstationer. Forventningen er, at Accentures 650 ansatte kan flytte ind på den nye adresse ved årsskiftet. At der ikke er plads til alle 650 mand på en gang er ikke et problem, fordi mange af de ansatte er ude i marken i løbet af arbejdsdagen, lyder det.

Senest var det den danske tegnestue Arkitema Architects, som annoncerede, at man flyttede ind i gemakkerne på Valby Bakke.

Arkitektfirmaet, som har ca. 150 ansatte, valgte bygningen Dipylon Hus, som oprindeligt husede bryggeriets maltsilo.

Inden da var det specialbryggeriet Mikkeller, der rykkede ind i bykvarteret.

"Vi mærker i det hele taget en stigende interesse for vores erhvervsmuligheder, og der er ingen tvivl om, at aftalen med Accenture og de øvrige virksomheder, der allerede er flyttet ind, kun vil skærpe denne interesse. Det gælder på erhvervssiden, men i lige så høj grad i forhold til retailområdet, som får gavn af den store tilflytning af både virksomheder og beboere," siger Jens Nyhus, Carlsberg Byens adm. direktør, i meddelelsen.

Parterne oplyser ikke prisen på lejekontrakten, eller hvor længe den løber.

Carlsberg Byen i København. | Foto: PR-illustration
Carlsberg Byen i København. | Foto: PR-illustration
 

Pensionsselskaber vil købe ejendomme i Carlsberg Byen af sig selv

Butikslejere i Carlsberg Byen føler sig snydt

Dades køber erhvervsejendom i Carlsberg Byen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også