EjendomsWatch

Pensionskasse føjer kontorhus i Aarhus til porteføljen

MT Højgaard har færdiggjort byggeriet af kontorejendom til flere brugere med 350 arbejdspladser i det nordlige Aarhus. Pensionskasse får dermed endelig gjort brug af grund, som den har ejet i årevis.

Foto: PR

MT Højgaard har færdiggjort byggeriet af et flerbrugerkontorhus med 350 arbejdspladser på Olof Palmes Allé i Skejby for PFA Ejendomme. Det skriver entreprenørkoncernen i en pressemeddelelse.

Kontorhuset er bygget efter MT Højgaards egenudviklede koncept, som entreprenørkoncernen kalder Multiflex Office. Navnet dækker over, at lejemålene løbende kan tilpasses virksomhedernes behov for kontorarealer.

"Samtidig giver det flere fordele, såsom at firmaerne kan deles om fællesarealer, kantine og mødecenter. Kontorhuset er placeret, så medarbejderne kan nyde godt af områdets gode infrastruktur med indfaldsveje og letbanestop lige i nærheden," siger Mads Olsson, projektdirektør hos MT Højgaard, i meddelelsen.

MT Højgaard har været med i udviklingen af det endelige projekt fra idéfasen og har derfor kunnet forestå planlægningen og udviklingen af det endelige projekt på grunden, som har været ejet af PFA Ejendomme i flere år.

Det nye kontorhus er tegnet af Arkitema Architects og MT Højgaard. Colliers Danmark står for udlejningen af de nye erhvervslejemål.

Investorer og rådmand ser positivt på nyt milliardprojekt i Aarhus

PFA jagter ejendomsgevinster på storstilet udlandseventyr

MT Højgaard vinder ordre til 232 mio. kr. for DTU

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier