Pensionskasse føjer kontorhus i Aarhus til porteføljen

MT Højgaard har færdiggjort byggeriet af kontorejendom til flere brugere med 350 arbejdspladser i det nordlige Aarhus. Pensionskasse får dermed endelig gjort brug af grund, som den har ejet i årevis.
Foto: PR
Foto: PR

MT Højgaard har færdiggjort byggeriet af et flerbrugerkontorhus med 350 arbejdspladser på Olof Palmes Allé i Skejby for PFA Ejendomme. Det skriver entreprenørkoncernen i en pressemeddelelse.

Kontorhuset er bygget efter MT Højgaards egenudviklede koncept, som entreprenørkoncernen kalder Multiflex Office. Navnet dækker over, at lejemålene løbende kan tilpasses virksomhedernes behov for kontorarealer.

"Samtidig giver det flere fordele, såsom at firmaerne kan deles om fællesarealer, kantine og mødecenter. Kontorhuset er placeret, så medarbejderne kan nyde godt af områdets gode infrastruktur med indfaldsveje og letbanestop lige i nærheden," siger Mads Olsson, projektdirektør hos MT Højgaard, i meddelelsen.

MT Højgaard har været med i udviklingen af det endelige projekt fra idéfasen og har derfor kunnet forestå planlægningen og udviklingen af det endelige projekt på grunden, som har været ejet af PFA Ejendomme i flere år.

Det nye kontorhus er tegnet af Arkitema Architects og MT Højgaard. Colliers Danmark står for udlejningen af de nye erhvervslejemål.

Investorer og rådmand ser positivt på nyt milliardprojekt i Aarhus

PFA jagter ejendomsgevinster på storstilet udlandseventyr

MT Højgaard vinder ordre til 232 mio. kr. for DTU

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også