EjendomsWatch

Investorer og rådmand ser positivt på nyt milliardprojekt i Aarhus

DSB og MT Højgaards plan om at overdække banegraven omkring Aarhus Hovedbanegård har rygdækning fra flere interesserede investorer, siger parterne til EjendomsWatch. Rådmand er positivt stemt og vil samle byrådet bag at gå videre med planerne, lyder det. (Opdateret.)

Foto: PR-visualisering

(Artikel opdateret kl. 12.10 med kommentar fra Aarhus-rådmand. Rubrik ændret.)

En næsten 100 år gammel ide om at bygge henover jernbanesporene, der fører frem til Aarhus Hovedbanegård, er vakt til live igen, efter at DSB Ejendomme sammen med entreprenørkoncernen MT Højgaard og arkitektfirmaet C.F. Møller er gået til Aarhus Kommune med skitserne til et projekt i milliardklassen. Mindst 110.000 etagemeter påtænkes således realiseret på en af de mest centrale beliggenheder i landets næststørste by, og ifølge parterne er der allerede god dialog med potentielle investorer, der vil skyde penge i projektet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier