EjendomsWatch

Grøn profil skal skaffe Deas lejere til 200 Aalborg-boliger

Administrationsselskabet har fået til opgave at udleje pensionskasses nybyggede boliger på tidligere godsbanearealer nær Aalborgs centrum. Projektet har kostet 300 mio. kr.

Foto: Aart Architects

Deas står for administration, drift samt udlejningen af Lærernes Pensions 200 kommende lejeboliger i Aalborgs byudviklingsområde Godsbanen nær byens centrum. Projektet har kostet pensionskassens 300 mio. kr.

Nybyggeriet Østeråparken, der opføres med fokus på energi- og klimavenlige løsninger. Blandt andet er taget udstyret med solceller.

"Når vi bygger udlejningsejendomme, skal høj kvalitet i byggeriet, attraktiv beliggenhed og et godt afkast gå op i en højere enhed, og det lever dette projekt op til, samtidig med at bæredygtigheden er i fokus. Vi samarbejder med Deas, som har en dokumenteret evne til resultatskabelse i førstegangsudlejningen og har erfaring med, hvad der driver lejertilfredshed," siger Henrik W. Mogensen, finansdirektør i Lærernes Pension, i en pressemeddelelse.

Dermed ligger pensionskassen sig op ad visionen fra Aalborg Kommune om at gøre Godsbanen til en attraktiv bydel ved at fokusere på bæredygtige principper. Det slår også igennem i efterspørgslen på lejeboligerne, vurderer Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør hos Deas.

"Der er ingen tvivl om, at grønne initiativer tiltrækker og fastholder beboere og bidrager til en bæredygtig udvikling. Vi ved, at det gør en forskel for lejerne, hvis deres nye hjem også har en grøn profil. Også i denne sammenhæng er Østeråparken et spændende projekt, og vi er nu i fuld gang med at løfte udlejningen på vegne af Lærernes Pension," siger han i meddelelsen.

EjendomsWatch har tidligere talt med Henrik W. Mogensen om Lærernes Pensions planer for ejendomsinvesteringer i Aalborg, Danmark og udlandet.

Lærernes Pension kaster 250 mio. kr. i nyt Aalborg-projekt

Lærernes Pension vil mere end fordoble ejendomsporteføljen på fem år

Lærernes Pension skruer op for udenlandske ejendomsinvesteringer

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier