EjendomsWatch

Lærernes Pension skruer op for udenlandske ejendomsinvesteringer

Et større fokus på udenlandske investeringer skal sikre bedre risikospredning og et solidt afkast, siger pensionskassens finansdirektør til EjendomsWatch. Samtidig kaster Lærernes Pension sig nu over en ny type ejendomsinvesteringer.

Lærernes Pension er gennem sin asset manager Madison International Realtys fond medejer af kontorejendommen One California Plaza (th.) i Los Angeles. Fonden har en ejerandel på 49 pct. og har i alt investeret for 80 mio. dollars (knap 556 mio. kr.) i ejendommen. | Foto: Madison International Realty/PR

Lærernes Pension, der har en pensionsformue på 93 mia. kr., har fået mod på at prøve flere typer af ejendomsinvesteringer af og vil fremover sende flere pensionsmidler til udlandet.

Det skal ske via investeringer i udenlandske ejendomsfonde samt co-investeringer, hvor man ved siden af investeringer i aktiver via fondene investerer yderligere direkte i enkeltstående ejendomme eller projekter, som pensionskassen har en særlig interesse i.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier