EjendomsWatch

Svensk ejendomsselskab får fuldt hus i Brøndby

Det svenske ejendomsselskab Wihlborgs har netop fået udlejet en 35.000 kvm. stor domicilejendom i Brøndby, hvis renoveringsomkostninger er mere end det dobbelte af købsprisen fra 2016. Mægler på udlejningen melder om stigende interesse i den vestlige del af København.

Domicilejendommen i Brøndby. | Foto: Presse

Svenske Wilhlborgs Fastigheter har længe måtte nøjes med deludlejninger i sin store erhvervsejendom på Abildager 16 i Brøndby, men nu har ejendomsselskabet skrevet lejekontrakt med én udlejer til alle 35.000 kvm, fremgår det af en pressemeddelelse fra erhvervsmægler Ring3 Erhverv, der har forestået udlejningen.

Wilhlborgs købte ejendommen i 2016 til 20 mio. kr., og ifølge Peter Nielsen, regional chef for Wihlborgs i Danmark, har det børsnoterede selskab netop afsluttet en renovering for godt 50 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier