EjendomsWatch

Handler med danske ejendomme rundede 7 mia. kr. i juli

Danmark leverede Nordens største handelsvolumen i seneste måned, viser nye tal. De seneste 12 måneder er der handlet investeringsejendomme for 56 mia. kr. herhjemme, viser de. (Opdateret)

Foto: PR

(Artikel opdateret 10. august kl. 11.45 med yderligere oplysninger.)

Sidste måneds salg af Hotel Bella Sky i København for godt 1,5 mia. kr. samt Danicas salg af storkøbenhavnske kontorejendomme til svenske Wihlborgs for 1,8 mia. kr. bidrager til, at Danmark i juli var det land i Norden med den største transaktionsvolumen. I alt nåede månedens handler op på 7,4 mia. kr., mens den traditionelle storebror, Sverige, leverede en volumen, der svarer til knap 6 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier