EjendomsWatch

Svenske investorer powershopper i Danmark — har rundet 16 mia. kr. i år

I årets første ni måneder har svenske investorer øget deres ejendomsopkøb i Danmark med 135 pct. i forhold til samme periode sidste år. Danmark frister, når glansen går af Sverige, konkluderer erhvervsmægleren Newsec. Hos Cushman & Wakefield Red mener man, at Danmark har stemplet ind på den europæiske scene.

Bryggens Bastion på Amager, som Viborg-udvikleren Bach Gruppen står bag, blev tidligere i år solgt til svenske Heimstaden, der har norsk ejer. | Foto: PR/Arkitema Architects, Entasis og Tredje Natur

Danske investeringsejendomme ender i stigende grad på svenske hænder. I årets første ni måneder har svenske ejendomsinvestorer således overtaget ejendomme i Danmark med en samlet værdi af mindst 16,4 mia. kr., viser en optælling foretaget af EjendomsWatch.

Opkøbene svarer til godt 60 mio. kr. om dagen. Til sammenligning udgjorde den samlede svenske opkøbsvolumen i de første ni måneder af 2016 knap 7 mia. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Parken har igen sorte tal på bundlinjen

Omsætningen løftes trods over en måned med coronalukkede Lalandiaer. Samtidig bemærkes, at der er ikke sikkerhed for, at et helt eller delvist salg af koncernens ejendomme bliver til noget, skriver selskabet i kvartalsrapporten tirsdag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier