EjendomsWatch

Rådgiver: Nordiske hoteller er i høj kurs

Hoteller er blevet mainstream som ejendomsinvestering, lyder det fra Pangea Property Partners. Det afspejler sig omvendt også i et øget udbud af hotelværelser i hele Norden.

Foto: PR / First Hotel

Hotejendomme er blevet en mere anerkendt aktivklasse med større interesse fra utraditionelle investorer, hvilket giver et marked med flere købere end sælgere. Det skriver investeringsrådgiveren Pangea Property Partners i en analyse af det nordiske hotelmarked.

Den stigende efterspørgsel på hotelværelser i Norden har ifølge Pangea fået investorerne til at se på hotelejendomme med nye øjne. Her peger investeringsrådgiveren på en række fordele sammenlignet med kontorejendomme, hvilket kan give højere driftsindtægter ved at have hotel i en given erhvervsejendom frem for kontor.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier