EjendomsWatch

Ny topchef på plads hos københavnsk arkitektfirma

Nina Kovsted er efter 16 måneder som tegnestuechef udnævnt til adm. direktør.

Foto: PR

Arkitektfirmaet JJW Arkitekter i København har udnævnt tegnestuechef Nina Kovsted som adm. direktør for den 80 mand store virksomhed.

"Efter blot 16 måneder er vi blevet mere end bekræftede i, at vi valgte helt rigtigt, da vi ansatte Nina Kovsted," lyder det fra partner og kreativ direktør Ole Hornbek i en pressemeddelelse.

JJW Arkitekters øverste ledelse består desuden af partnerne Katja Viltoft, Ole Hornbek samt Anders Holst Jensen.

Nina Kovsted er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2002. Hun kom til JJW Arkitekter som tegnestuechef ved årsskiftet 2016 fra en stilling som ejendomschef i Hvidovre Kommune, fremgår det.

Partner forlader JJW Arkitekter

JJW Arkitekter vinder boligopgave i Nordsjælland

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier