Politikere trodser embedsmænd og bøjer sig for gummistøvledesigner

Helsingør Byråds teknik-, miljø- og klimaudvalg er åben for, at designeren Ilse Jacobsen kan få en ny landzonetilladelse, og dermed drive sin eksisterende virksomhed videre på samme adresse.
Foto: Lars Krabbe/Polfoto (arkiv)
Foto: Lars Krabbe/Polfoto (arkiv)

Gummistøvledesigneren Ilse Jacobsen kan se frem til at forblive på den omstridte adresse Holmenevej 31 i Ålsgårde — i hvert fald hvis formand for Helsingør Byråds teknik-, miljø- og klimaudvalg Johannes Hecht-Nielsen (V) får ret, skriver Helsingør Dagblad.

Ilse Jacobsen har tidligere fået dispensation til at drive virksomhed på adressen, der ligger i en landzone, hvor man ikke må drive erhverv. Den ligger ifølge V-politikeren dog lige på grænsen af, hvor der må drives virksomhed. Men nu skal de lokale politikere altså tage stilling til sagen, om hvorvidt virksomheden må blive liggende. Det lover umiddelbart godt for designeren.

"Jeg er overbevist om, at der igen vil være flertal for, at vi giver denne her tilladelse. Vi ved godt, at der vil blive klaget, og så må vi afvente og se, hvad Planklagenævnet gør," siger Johannes Hecht-Nielsen til avisen forud for et udvalgsmøde.

Mediet fortæller, at Venstre-politikeren bakkes op af udvalgsmedlemmer fra De Konservative og Socialdemokratiet. Ilse Jacobsen har tidligere fortalt, at hun vil trække kommunen i retten, hvis ikke hun får lov at blive med de nuværende 35 medarbejdere.

Gummistøvledesigner parat til at trække kommune i retten

Gummistøvledesigner bringer spa-koncept til Carlsberg Byen 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også