EjendomsWatch

Arkitektfirmaet 3XN udvider partnerkreds med canadisk direktør

Partnerkredsen i 3XN udvides med en canadier, der gennem otte år har varetaget kommunikation og forretningsudvikling i arkitektfirmaet.

Jack Renteria. | Foto: PR

Arkitektfirmaet 3XN har føjet en direktør til kredsen af partnere. Jack Renteria fra Canada har gennem otte år haft ansvarsområdet kommunikation og forretningsudvikling og kan nu kalde sig partner. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Gennem de seneste 8 år har Jack haft stor succes med at udvikle 3XN’s forretning globalt. Jack er desuden dygtig, vellidt og en enorm styrke for tegnestuen, og vi er derfor glade for at byde ham velkommen som partner," siger 3XN’s grundlægger og kreative direktør, Kim Herforth Nielsen i pressemeddelelsen.

3XN skriver, at omfanget af udenlandske projekter er gået fra at udgøre 20 pct. af forretningen til 80 pct. af forretningen.

På verdensplan har arkitektfirmaet cirka 100 ansatte fordelt i København, Stockholm og New York. I Danmark har de blandt andet stået for at designe Royal Arena. Mens man i udlandet har stået for blandt andet Quay Quarter Tower i Sydney.

I aften er der rent matematisk 11 pct. chance for hæder til Danmark  

Med Jack Renterias indtræden tæller partnerkredsen nu 12 partnere.

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier