EjendomsWatch

EDC Erhverv: Industrivirksomheder søger investorer til nybyggeri

Industrivirksomheder mærker gode tider, hvilket får mange til at efterspørge nye lokaler. Disse lokaler skal helst finansieres af andre, lyder det fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Thomas Møller Rudlang, EDC Erherv | Foto: PR

De danske industrivirksomheder klarer sig godt for tiden, og det får mange til at udtrykke ønske om at udskifte deres gamle ejendomme med noget mere tidssvarende. Det skriver EDC Erhverv Poul Erik Bech i en pressemeddelelse.

"Mange virksomheder bor i dag i ejendomme fra 50’erne og 60’erne, som er svære at bygge om til nutidens krav. For et stigende antal virksomheder bliver det derfor et spørgsmål om at rive ned og bygge nyt eller finde en helt ny lokalitet. Begge dele er forbundet med store omkostninger," lyder det fra Thomas Møller Rudlang, erhvervschef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Herlev.

Han peger på, at man virksomheder ønsker at finde investorer til at købe bygningerne, for så at leje dem tilbage. Ud af de 1300 virksomheder, som gennem mæglerfirmaets køber- og lejekartotek søger industrigrunde, har to ud af tre udtrykt ønske om at leje frem for at eje.

EDC Erhverv er i øjeblikket i kontakt med godt 250 forskellige investorer, som har udtrykt interesse for netop at finansiere ejendomme til industrivirksomheder og derefter leje dem ud.

Stor efterspørgsel på danske industriejendomme 

Stigende interesse for erhvervsejendomme på Bornholm 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier