EjendomsWatch

Stigende interesse for erhvervsejendomme på Bornholm

Der er stigende interesse for erhvervsejendomme med kvadratmeter i Danmarks østligste arealer, fortæller to bornholmske mæglere.

Allinge på Bornholm. | Foto: /ritzau/Lars Krabbe/

På klippeøen Bornholm er der stigende interesse for erhvervsejendomme. I løbet de sidste tre måneder har der med otte erhvervshandler været flere handler end der var i de første 10 måneder af 2016. Det skriver Bornholms Tidende.

"Vi oplever en positivitet fra de, der gerne vil starte selvstændig virksomhed på Bornholm, og hvad der er vigtigst af alt, så oplever vi også positivitet fra bankerne. Selvom der har været nogle skriverier om det modsatte, så har vi i hvert fald haft nogle handler, hvor bankerne har været yderst hjælpsomme med at få de små virksomheder i gang," siger Dan Dellgren fra EDC Bornholmerbo til Bornholms Tidende.

Dan Dellgren bakkes også op af Martin W. Kok-Hansen fra Danbolig. Han fortæller til avisen, at en unavngiven større virksomhedskæde i øjeblikket også søger logi på Bornholm. Men det bliver fortsat sværere at finde de rigtige ejendomme.

Virksomhederne er specifikke i deres ønsker om, hvor og hvordan ejendommene skal se ud. Der skal være kvadratmeter nok, og så skal de ligge på den rigtige placering, Store Torv eller Lille Torv i hovedbyen Rønne.

Discountkæde går i land på Bornholm

Tomme havnelokaler på Bornholm bliver til madboder

Stor søgning efter almene boliger på Bornholm 

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier