EjendomsWatch

Ekspansiv restaurantkæde har kig på yderligere tre placeringer

Restaurantkæden Flammen åbner i næste uge endnu en afdeling i København. Men tre yderligere steder i hovedstadsområdet er på radaren.

Foto: ritzau/Anita Graversen

Restaurantkæden Flammen åbner om få dage sin 13. restaurant i Nyropsgade i København, men flere kan være på vej. Det sker samtidig med, at den sønderjyske ejerfamilie Rosenfeldt-Sunddal har opgivet finde en partner til at sætte fart i en ekspansion i Tyskland, skriver Børsen.

"Indre by er nok ved at være mættet, men der er jo også sådan nogle steder som Amager, Valby og Lyngby, som vi kigger på," siger medejer Martin Rosenfeldt-Sunddal til avisen.

Kædens koncept er kødbuffet, og de økonomiske resultater udebliver ikke. I 2015 nåede overskuddet 25 mio. kr. Til sammenligning indkasserede konkurrenten Jensens Bøfhus et minus på 37 mio. kr. i seneste regnskab, skriver Børsen.

Bøfkæde åbner sin sandsynligvis sidste restaurant i Danmark

Bøf-Jensens banemand bygger boliger 

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier