EjendomsWatch

Ekspansiv restaurantkæde har kig på yderligere tre placeringer

Restaurantkæden Flammen åbner i næste uge endnu en afdeling i København. Men tre yderligere steder i hovedstadsområdet er på radaren.

Foto: ritzau/Anita Graversen

Restaurantkæden Flammen åbner om få dage sin 13. restaurant i Nyropsgade i København, men flere kan være på vej. Det sker samtidig med, at den sønderjyske ejerfamilie Rosenfeldt-Sunddal har opgivet finde en partner til at sætte fart i en ekspansion i Tyskland, skriver Børsen.

"Indre by er nok ved at være mættet, men der er jo også sådan nogle steder som Amager, Valby og Lyngby, som vi kigger på," siger medejer Martin Rosenfeldt-Sunddal til avisen.

Kædens koncept er kødbuffet, og de økonomiske resultater udebliver ikke. I 2015 nåede overskuddet 25 mio. kr. Til sammenligning indkasserede konkurrenten Jensens Bøfhus et minus på 37 mio. kr. i seneste regnskab, skriver Børsen.

Bøfkæde åbner sin sandsynligvis sidste restaurant i Danmark

Bøf-Jensens banemand bygger boliger 

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier