EjendomsWatch

Fusion betyder farvel til advokatfirmaet Lett

Det danske advokatfirma Lett bliver til DLA Piper som led i en international fusionsaftale. Topchef varsler ny international konkurrence til den øvrige branche.

Foto: Colourbox

Advokatfirmaet Lett går i fusion med den internationale advokatvirksomhed DLA Piper. Det vil give ny konkurrence på det danske marked, forsikrer topchefen over for Dagbladet Børsen.

"De største advokatfirmaer i Danmark skal indstille sig på en helt anden konkurrence fremover, fordi de nu skal kæmpe i Danmark med et globalt advokatfirma," lyder i avisen fra Henrik Puggaard, ledende partner i advokatfirmaet med det snart forhenværende navn Lett.

Det danske advokatfirma rådgiver med 300 medarbejdere inden for en lang række områder, herunder transaktioner på ejendomsområdet. I januar var Lett rådgiver, da Colliers International købte ejendomsmægler Hans Vestergaard ud af den danske del af virksomheden.

"Alt er jo til salg for den rette pris, som man siger" 

Ifølge Børsen er der ikke tale om en finansiel fusion, da Lett ejes af kredsen af advokatpartnere og vil fortsætte med det.

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier