EjendomsWatch

Jysk byggematador køber sig til magten i tøjfirma

Casa-stifter Michael Mortensen har købt sig til kontrollen i et kendt modefirma, der har haft svært ved at få økonomien til at blomstre.

Foto: Michael Drost Hansen

Han er kendt som manden bag entreprenørkoncernen Casa og typehusfirmaet Huskompagniet, men nu kaster byggematadoren Michael Mortensen for alvor sit fokus på en noget anden branche, skriver Børsen.

Den nuværende Casa-direktør har nemlig købt sig til kontrollen i tøjbrandet Won Hundred, som han samtidig investerer 20 mio. kr. i. Det skal være med til at kickstarte forretningen, der i sine 12 leveår har haft vanskeligt ved at tjene penge.

"Det har kørt, men det har ikke kørt okay, så nu vender vi alt og ser på, hvilke områder vi tjener penge på, og så skal vi op et i højere gear," siger Michael Mortensen, der i flere år har haft en mindre aktiepost i firmaet.

Investeringen i Won Hundred skal dog ikke ses som et generelt brancheskifte for Michael Mortensen, der forklarer, at 99 pct. af hans investeringer i fremtiden fortsat vil være i byggebranchen. Michael Mortensen solgte sidste år sit livsværk, entreprenørkoncernen Casa, mens han før det solgte Huskompagniet. 

Byggematadoren stiftede sin første virksomhed som 13-årig - nu forgylder han vennerne

Jysk byggematador øger formuen med rekordregnskab 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier