EjendomsWatch

Jysk byggematador køber sig til magten i tøjfirma

Casa-stifter Michael Mortensen har købt sig til kontrollen i et kendt modefirma, der har haft svært ved at få økonomien til at blomstre.

Foto: Michael Drost Hansen

Han er kendt som manden bag entreprenørkoncernen Casa og typehusfirmaet Huskompagniet, men nu kaster byggematadoren Michael Mortensen for alvor sit fokus på en noget anden branche, skriver Børsen.

Den nuværende Casa-direktør har nemlig købt sig til kontrollen i tøjbrandet Won Hundred, som han samtidig investerer 20 mio. kr. i. Det skal være med til at kickstarte forretningen, der i sine 12 leveår har haft vanskeligt ved at tjene penge.

"Det har kørt, men det har ikke kørt okay, så nu vender vi alt og ser på, hvilke områder vi tjener penge på, og så skal vi op et i højere gear," siger Michael Mortensen, der i flere år har haft en mindre aktiepost i firmaet.

Investeringen i Won Hundred skal dog ikke ses som et generelt brancheskifte for Michael Mortensen, der forklarer, at 99 pct. af hans investeringer i fremtiden fortsat vil være i byggebranchen. Michael Mortensen solgte sidste år sit livsværk, entreprenørkoncernen Casa, mens han før det solgte Huskompagniet. 

Byggematadoren stiftede sin første virksomhed som 13-årig - nu forgylder han vennerne

Jysk byggematador øger formuen med rekordregnskab 

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier