EjendomsWatch

Øgede indtægter hos Colliers i 2016 er gået til lønninger

Mens erhvervsmægleren Colliers glæder sig over 10 pct. fremgang i omsætningen 2016 står resultatet næsten stille. Udgifterne til direktion og øvrigt personale æder næsten hele fremgangen, viser nyt regnskab.

Jeppe Schønfeld, direktør i Colliers danske afdeling. | Foto: PR

Erhvervsmægleren Colliers International øgede omsætningen med over 10 pct. i 2016 i forhold til 2015, og dermed nåede bruttofortjenesten 98 mio. kr., viser det netop aflagte årsregnskab for 2016.

Colliers oplyste hovedtal i sidste måned, men her blev de nærmere resultater ikke oplyste med henvisning til, at virksomheden siden 3. januar er indgået i den internationale Colliers-koncern, der er børsnoteret i Canada.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier